Hoe kun je bijdragen aan deAI-revolutie bij ENGIE?

Artificiële intelligentie (AI) ontwricht ons leven en heeft geleid tot buitengewone technologische vooruitgang, waardoor onze wereld verandert op manieren die we nog nooit eerder hebben gezien.

AI biedt enorme mogelijkheden voor ENGIE, maar brengt ook cruciale uitdagingen met zich mee. Ethiek staat namelijk centraal, met gevoelige kwesties zoals vertrouwelijkheid van gegevens, autonome besluitvorming en sociale impact. Bovendien vereist de groeiende afhankelijkheid van AI dat er zorgvuldig wordt nagedacht over hoe een juiste overgang naar dit nieuwe technologische tijdperk kan worden gewaarborgd.

Hoe kan AI worden gebruikt binnen ENGIE?

Als je AI wilt gebruiken met gegevens van ENGIE, is de enige officiële oplossing Bing Copilot, die een veilig gebruik van de kracht van AI met gegevens van het internet garandeert.


Hoe krijg ik toegang tot Bing Copilot?

  1. Open de Edge-browser (op pc of mobiele telefoon)
  2. Klik op het pictogram  (rechtsboven)

Het beschermde symbool bevestigt dat de gegevens van ENGIE veilig verwerkt kunnen worden.

Aarzel niet om de te respecteren regels te raadplegen bij het gebruik van AI.


Hoe kan ik op de hoogte blijven van AI-ontwikkelingen bij ENGIE?

  • Meld je aan bij de Yammer-groep “AI 4 All” om een schat aan praktische informatie te vinden en te discussiëren over AI-nieuws.
  • Bekijk de inspirerende presentaties van Jo Caudron (Digital Expert) en onze collega Mathias Helmholdt (AI Expert) over dit onderwerp.
  • Neem contact op met [email protected] als u POC-voorstellen of ideeën hebt om uit te werken.